Kolben er et nyt vejnavn. Hvis din GPS ikke kender det, så bed den i stedet finde Hørkær 12C, som ligger lige på den anden side af vejen. Jeg bor i det sorte hus med den orange tagterrasse. Indgangen er på bagsiden af huset, og nr. 2.1.1 ligger én trappe oppe, lige for enden af trappen. Der er elevator.

Du kan parkere gratis på Glødelampen – det er den vej, der går hele vejen rundt bag om bebyggelsen. Bedst lige i nærheden af Hørkær – den vej, du kommer ind ad. Gå tilbage og ud på Hørkær og hen til Kolben (som er en sti, ikke en kørevej). Se kort.

Offentlig transport: Busser og S-togslinjerne C og H til Herlev station og/eller bus til Ringvejsbroen (på Herlev Ringvej).

Fra Herlev station er der 5-7 minutters gang til Kolben. Fra perronen går du ned ad trappen og til venstre i tunnellen. Ovenfor er der en lillebitte rundkørsel med et kastanjetræ i midten. Du går til højre og og ned ad den første villavej. Henne ved broen drejer du ad stien til højre og går under broen. Så er du ude i vores bebyggelse. Drej til venstre og gå hen til sti nr. 2 – det er Kolben. Skiltet står et godt stykke inde på stien. Gå hen til enden – og når du er forbi den sidste, hvide bygning på din venstre hånd, ser du vores orange bagfacade. Så skal du bare op  til 1. sal (trappe eller elevator). Jeg bor lige ud for trappen (der er et lille bord og et par stole udenfor).

Se Krak-kort her