Hej, jeg er Tove og er indehaver at KST klinikken i Herlev.

Jeg er uddannet i 2006-2008 på Stanley Rosenberg Institut, København, i disse discipliner:

Kraniosakral Terapi I, II, III, III+ og IV
Kraniosakralterapi til børn, I og II
Tensegrity I og II
Bindevævsmassage (Rosenberg Teknik ®)

Organmassage (visceral massage) hos Sonja Aclon, 2009

Anatomi, fysiologi og sygdomslære – 300 timers kursus på Skolen for Alternativ Terapi v. læge Ole Køpke, 2011 – 2012

Rationel Kraniosakralterapi: Behandling af bækkenets led; hos Kaare Bay, 2012

Biodynamisk KST – 70 timers kursus hos Niklas Pattursson, 2015

 

Jeg er født i 1947 og er oprindelig uddannet cand. mag. Jeg har hovedfag i dansk og har i mange år arbejdet som informationskonsulent i Post Danmark. I alle de år var alternative behandlingsformer en interesse, jeg beskæftigede mig med i min fritid, hvor jeg læste bøger, gik til foredrag og tog kurser – og øvede mig på min sagesløse familie. Bl.a. blev jeg reikimester i 1997. Samtidig voksede drømmen om at tage en regulær uddannelse i en eller anden alternativ behandlingsform og bruge min tredje alder på netop det.

I 2006 skete der så det for mig som for så mange andre, at jeg ‘gik ned med stress’. Efter råd fra min psykolog fik jeg behandlinger med kraniosakral terapi og mærkede en næsten mirakuløs virkning. Både overblik og hukommelse var mærkbart bedre når jeg gik, end når jeg kom, og hele kroppen syntes at blive løst op. Så det var jo det, jeg skulle lære!

I 2008 havde jeg gennemført min uddannelse som kraniosakral terapeut på Stanley Rosenberg Institut og åbnede klinik. Jeg videreuddanner mig løbende og studerer desuden på egen hånd.